De uiteindelijke kracht zit in de wijze van manifesteren

Aanbevelingen

Saskia Ouwehand

“Mariska dwingt op verschillende vlakken bewondering af. Zij houdt de vaart in een project en weet snelheid en zorgvuldigheid te combineren. Ze is betrouwbaar en inspirerend. 
Als projectleider van de Maand van Zijnsoriëntatie heeft ze uitstekende resultaten bereikt en achteraf zijn bijna alle goede ideeën van haar afkomstig. Als redacteur en tekstschrijver is ze uitmuntend in staat om goed in het oog te houden voor wie ze schrijft. En natuurlijk foutloos! 
Ik beveel Mariska van harte aan als communicatie adviseur én als projectleider.”
Saskia Ouwehand, secretaris Stichting Zijnsoriëntatie, 12 november 2012  

Anja Beerepoot

“Als beginnend schrijver is het best wel even zoeken naar de juiste toon. Schrijf je in de ‘ik’ of ‘jij’ of over ‘de vrouw’ in het algemeen waardoor het wel wat afstandelijker wordt. Met zulk soort vragen heeft Mariska ons geweldig geholpen. Mariska heeft de rust van een Serene Soul maar in the heat of the moment laat ze haar Leading Lady kant zien en neemt ze zonder aarzelen de beslissing over hoe en wat. Daarnaast schuilt ook een Mommy Dear in Mariska. Ze waakt over het welbevinden van ‘haar’ schrijvers en informeert regelmatig of alles naar wens gaat. Ik wens iedere schrijver een Mariska toe… Dank je wel, Mariska!”
Anja Beerepoot, co-auteur van Typisch Jij, juni 2012 

Bas Dane

“Mariska werkt als freelance medewerker al jaren voor de stichting Zijnsorientatie. Zij is verantwoordelijk voor de uitgifte en promotie van boeken en tijdschriften. Door haar inzet is de verkoop aanzienlijk gestegen. Ik heb haar leren kennen als iemand die zeer goed kan verwoorden wat belangrijk is. Zij werkt planmatig, houdt anderen goed op de hoogte, is nauwgezet en komt afspraken na. Bovendien is zij een enthousiaste en betrokken collega. Kortom van harte aanbevolen voor communicatie en promotionele activiteiten.” 
Bas Dane, voorzitter Stichting Zijnsoriëntatie, 8 juni 2012